A sűrített földgáz alapú üzemanyag Európában már jócskán elterjedt, úgy tűnik lassan a magyar piac is megismeri. A CNG Autó nem csak igen nagy üzemanyagtakarékosságot eredményezhet, de környezetkímélő hatása is elismert. Az autógáz- más néven LP Gáz – folyékony halmazállapotú szénhidrogén gázok keveréke, melyet nem csak fűtésre, hanem ma már gépjármű üzemanyagként is használnak.

 

Az európai tapasztalatok azt mutatják, hogy a CNG Autók sokkal környezetkímélőbbek, mint a benzinnel működők, hiszen kimutatták, hogy a szén-dioxid (CO2)-kibocsátás mintegy 15%-kal alacsonyabb, valamint az el nem égett szénhidrogén is csak fele, mint a benzinüzem esetében. Az LPG égéstermékek kémiailag kedvezőbb összetételűek, ezért a gázmeghajtású motorok esetében a katalizátor sokkal inkább meg van kímélve. A mai bizonytalan benzinárakat figyelembe véve a gáz ára sokkal inkább stabilnak és kedvezőnek mondható, - cca, 220 – szemben a jelenlegi átlagos 385 forint körüli benzinárral. Aki egy év alatt körülbelül 10-15 ezer kilométert autózik, annak mindenképpen megéri gázüzeműre átállítani autóját, hihetetlenül jó a fogyasztása! Az átállítás költsége hozzávetőlegesen egy év alatt megtérül, ami annak köszönhető, hogy egy tíz literes átlagfogyasztású gépjármű esetében havonta 20-25 ezer forintot is megspórolhatunk.

Hívja a 06-20-9-703-493-as telefonszámot, ha megbízható és olcsó CNG AUTÓT keres! Partnerünk informálja Önt a lehetőségekről!

A CNG Autó esetében a motor hajtóanyagént használt CNG gáz minőség szempontjából azonos a háztartásokban használt földgázzal. A CBG gázt a töltőállomásokon nagynyomású kompresszorok használatával állítják elő és ez a sűrített gáz kerül az autók tankjába. A töltőállomásokra a földgáz az országos hálózaton keresztül jut el. A gépjárművekbe beépített CNG gáztartály gömbölyű, vagy henger alakú azért, hogy a konténerek falai állandóan egyenletes nyomásnak legyenek kitéve. Anyaga ma már szénszállal erősített műanyag, súlya pedig jóval kisebb, mint a régi alumíniumtartályoké.

Ha tudjuk, hol van CNG autó eladó, érdemes megnézni, átvizsgálni és a tulajdonost kikérdezni. Aki már tapasztalta, tudja, hogy a CNG Autók motorja szinte hang és rázkódás nélkül indul. Az érdeklődők manapság már bőven találhatnak helyeket, lehetőségeket, ahol CNG Autó eladó, illetve komplett autógáz rendszer kapható. Ezen kívül akár autógáz tartályt is vásárolhatunk. Érdemes megfontolni a cserét, hiszen hihetetlen jó a fogyasztása!


Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!

Facebook

Partneri kapcsolat

proviti partner program

 

Kötelező biztosítók

Hazánkban most jelen pillanatban 13 biztosító társaság értékesít kötelező biztosítási szerződéseket. Ezen a biztosító társaságok közül szinte mindegyik a partnerünk, így tudjuk garantálni Önnek, hogy kötelező biztosítási szerződését olcsón kötheti meg ráadásul ingyenes ügyintézés mellett! Vegye igénybe a Proviti Alkusz szolgáltatásait!

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2017 - Proviti.hu
.