April Biztosító


Az April biztosító egyik alapvető elve, hogy olyan termékeket kínáljanak, melyeket szeretnek az ügyfelek és, hogy kifogástalan legyen az ügyfélszolgálat. Franciaország egyik vezető biztosítási és brókercsoportjáról van szó. Minőségi és teljesen innovatív termékpalettával az a célja, hogy gyorsan köthető, rugalmas biztosítási megoldásokat kínáljon. A személyre szabhatóság az egyik profiljuk és ez igen kedvező az ügyfelek számára, ugyanis a cég nagyon rugalmas is tud lenni. A biztosítások rendkívül fontosak életünkben, hiszen nagyon sok védelmet tudnak nekünk nyújtani rengeteg káreset ellen, legyen az autóval történő vagy más egyéb probléma. Ilyen a lakásbiztosítás, kötelező biztosítás vagy casco, ezek mind mind azért jöttek létre, mert a mi életünket próbálják könnyebbé tenni vagy esetleg megvédeni és persze egy baj esetén némi anyagi kárpótlással szolgálnak.

Az April CEE Biztosító termékei közül igen nagy népszerűségnek örvend a Családi védelem biztosítás, amely garantálja a család minimális felelős védelmét akkor, hogyha a családfenntartó valamilyen okból meghal vagy esetleg rokkant lesz. Sok tragédia történik sajnos és ilyenkor, nem árt felkészülni bármennyire szörnyű ezt kimondani. Ezt a csomagot olcsó díjak és rugalmasság jellemzik. A másik jelentős szolgáltatásuk a 4 az 1:ben munkanélküliség biztosítás, ami a munkanélkülieket támogatja. Havi álláskeresési járadék kiegészítésre számíthat az, aki megköti ezt a biztosítást és nincsen munkahelye. Havi 50 és 205 ezer forint közötti összeggel lehet számolni ilyen esetben a biztosítási szerződés meg a biztosítóértelmében, természetesen minden esetben a szerződés tartalmától függően. Legfeljebb nyolc egymást követő hónapig érvényes az ajánlat.

Az April CEE Biztosító kínálatában természetesen megtalálható még a lakásbiztosítás, a táppénz biztosítás és a kisállat biztosítás, ezek mind igen hasznos és keresett szolgáltatások.  A lakásbiztosítás ingatlanunkra és vagyontárgyainkra köthető biztosítás. A kisállat biztosítás pedig kisállatunkra köthető, mivel mindenki szeretné valahogy óvni kisállatát, ezért most itt a lehetőség.

Az April utasbiztosítás a külföldre történő utazáskor segíthet kellő fedezettel arra az esetre, hogyha valami történik. Ami még megtalálható a kínálatok között az a kerékpár biztosítás, ami kerékpárunkra köthető meg, hogy még véletlenül se kelljen hosszú ideg nélkülözni kedvenc bicajunkat, ha akár egy baleset, akár lopás miatt történik káresemény.

A mi honlapunkon keresztül az April CEE Biztosító minden termékét meg lehet találni és a közreműködésünkkel bármely konstrukcióra egy óra leforgása alatt akár szerződést is tud kötni, csak annyi a teendő, hogy a kalkulátor segítségével kiválassza, milyen csomagot szeretne összeállítani, majd részünkre adni egy alkuszi megbízást és már intézzük is ön helyett a teljes adminisztrációt.


A francia anyavállalatú APRIL biztosító 2008 óta működik Magyarországon. Termékei között a legnagyobb jelentőséggel családvédő termékei bírnak, ezek közül is az APRIL Táppénz biztosítás. Ezt a konstrukciót azok vehetik igénybe, akik félnek a keresőképtelenné válástól és az ezzel járójövedelem kieséstől.

Add a comment


April Családi védelem biztosítás - April Életcasco biztosítás

Az életbiztosítások egyre nagyobb teret kapnak az életben. Napjainkban az egyik legfontosabb dolog egy család életében. Az April Családi Védelem Biztosítása egy olyan módozat, mely a családfenntartó hirtelen bekövetkezett halála vagy rokkantsága esetén biztosítja az anyagi támogatást. A kockázati életbiztosítás célja, hogy az amúgy is nehezen feldolgozható tragédia esetén legalább anyagilag ne legyen tovább sújtva a család. Azoknak a családoknak ajánljuk első sorban, akiknek komolyabb megtakarítás hiánya miatt a családfenntartó elvesztése komoly gondot okozhat. Már havi 1700 forint biztosítási díjért is jelentős biztosítási összeghez lehet jutni, tragédia esetén.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.