Genertel Biztosító Zrt

A Genertel Biztosító Zrt. Magyarország első direkt biztosítója. Ez a biztosító társaság első sorban a kármentes és bonusz besorolással rendelkező egy gépjárművel rendelkező tulajdonosoknak produkál kedvező feltételeket. A Genertel casco biztosítás és lakásbiztosítás is közkedvelt termék az Ügyfelek körében. A Genertel Biztosítót bizonyítja, hogy a 2008-as évben 120000 darab kgfb szerződést tudott feldolgozni. A biztosító 2007-ben a Generali Biztosító társaságból jött létre 100%-os tulajdonosa a Generali - Providencia Biztosító Zrt.

Genertel Biztosító cégkitűzése és motivációja: A Genertel Biztosító számára fontos, hogy az Ügyfeleik megelégedve és biztonságban tudhassák, ami számukra a legfontosabb legyen szó gépjármű kötelező biztosítás és casco biztosítás, lakásbiztosítás,utas és baleset biztosítás-ról. Ügyfeleinek fontos a precizitás és a gyorsaság ezért mindig arra törekszik, hogy egy picit mindig az Ő gondolkodásmódjuk előtt járjon, ezzel is szeretnék megadni Önnek a legmegfelelőbb biztosítás ajánlatokat. A Genertel biztosítónál csakis olyan munkatársak kaptak helyet, akik pozitív gondolkodás módjukkal a biztosító társaság előnyeit képviselik. A Genertel Biztosító, mint direkt biztosító, a kommunikáció számtalan lehetősségével éljen, lehetővé teszi az ügyfelei számára, hogy telefonon, interneten köthesse meg a kívánt biztosítás szerződést. Ügyfeleik számtalanszor biztosítják, hogy számukra fontos a gyors és egyszerű üzlet lebonyolítása, mert telefonon, sms-ben és még az interneten is kapcsolatba kerülhet a biztosítóval a nap bármely szakaszában és az ország bármely pontjáról.

Nagyon sok kiegészítő terméket lehet találni a Genertel Biztosító gépjármű biztosításai között. A cascónak az egyik remek típusa is megtalálható itt, mint például a Lopás casco.  Ez nagyon jó védelmet nyújt az autó tolvajok ellen és már kapható indításgátló vagy műholdas követőrendszer, esetleg olyan trükkös zárak, amiket elég nehéz kinyitni, de ezzel általában csak időt lehet nyerni. Az autó tolvajok ellen sajnos tökéletes védelem nem létezik. Viszont megtéríti ez a módozat az okozott kárt, hogy ha az autót ellopják. Nagyon olcsón, akár évi pár ezer forintért meg lehet kötni Lopás casco biztosítását. Nem szükséges más csak a gépjármű gyártási éve.

A Genertel természetesen a gépjármű biztosítások mellett számos más konstrukcióval is jelen van a piacon, többek között ilyen az SOS lakásszerviz biztosítás, mellyel nagyon sok problémára jelent megoldást, mint például dugulás vagy csőtörés, netán valamilyen vezeték meghibásodásából adódó káresemények, de akkor is jól jöhet, ha esetleg kizárja magát saját otthonából. Nagyon sokszor előfordul az, hogy összecsapnak fejünk felett a hullámok és káosz lesz úrrá a lakáson. Ezért célszerű betárazni a segítségből és igénybe venni ezt a szolgáltatást, melynek egyik előnye, hogy a vészelhárítás 0-24 órában működik, így mindig számíthat rá. A szolgáltatásnak az a célja, hogy egy szakember az ön segítségére legyen a felsoroltak közül bármelyik a probléma felmerülésekor.

Víz és zár javításnál vagy dugulás elhárítás, villanyszerelés esetén is számíthat a szakemberekre, de a tetőfedés és üvegezés terén is szinte azonnal érkezik a segítség. A garancia azért van, hogyha lejárt a műszaki eszközökre kötött garanciája vagy a háztartásbeli eszközökre, akkor a javítást meg tudja oldani. A szolgáltatások felső határa pillanatnyilag 60 000 forint, de ha nem javítható a műszaki berendezés, akkor is vállalják az elszállítást és a hiba felderítését. A mi oldalunkon keresztül is bármikor megköthetőek ezek a biztosítási formák, így nem kell aggódnia, hogy ha valamely háztartási gépe meghibásodik.


A tények azt igazolják, hogy a kötelező biztosítás csökkenő áraival a casco is lépést tart, az előző évhez képest átlag harminc százalékkal kisebb összegért köthetünk casco biztosítást. A sokak által ismert teljes körű casco biztosítás az előző évi 65 ezer forinthoz képest az idén 45 ezer forint körüli éves díjon megköthető, a ma már önállóan is igénybe vehető miniCasco pedig pár ezer forintos díjon elérhető. Ezzel magyarázható, hogy egyre népszerűbb a miniCasco az autós ügyfelek körében.

Add a comment


Félti gépjárműjét attól, hogy esetleg éjjel ellopják, esetleg nincs garázsa és az utcán parkol? Tudunk egy igazán pénztárca kímélő megoldást, még akkor is, ha autója több mint 10 éves, ugyanis ha ránk hallgat, akkor nyugodtan fog aludni ezentúl.

Add a comment


Az elmúlt időszakban
megsokasodott szélsőséges időjárás okozta káresemények egyre többünkben, nyomatosítja, hogy a lakásbiztosítás nélkülözhetetlen. De vajon miért érdemes a lakásbiztosításunkat a Genertel Biztosítónál megkötni. A válasz kézenfekvő! Genertel lakásbiztosítás - az első Magyar direkt biztosítótól...

Add a comment


Genertel kötelező biztosítás
- Az első magyar direktbiztosító...

Genertel kötelező biztosításA direkt biztosítás annyit takar, hogy a Genertel biztosító társaság nem tart fent külön értékesítési hálózatot és ügyfélszolgálatokat, hanem ezeket az ügyintézéseket direkt csatornákon lehet megoldani, azaz weben, sms-ben, telefonon. A jelentős megtakarítással járó működés, nyugaton egy elterjedt forma.  

Add a comment


A Genertel Biztosító Zrt.
Magyarország első direkt biztosítója. A direkt biztosítók nyugaton elterjedtebbek, mint hazánkban. Annyit takar, hogy a biztosító a termékei értékesítését és az ügyfélszolgálatot direkt csatornákon keresztül, azaz weben, telefonon, sms-en intézi. Mivel nem tartanak értékesítési csoportok, üzletkötői hálózatot jelentős megtakarítást tudnak véghezvinni. A megtakarítások egy részét a versenyképes árak elérésének érdekében különböző kedvezményekkel visszajuttatják az ügyfeleknek.

Add a comment


Ha az első Magyar direkt biztosító azaz a Genertel elérhetőségeit keresi, akkor azokat itt megtalálja!

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.