Uniqa Biztosító Zrt


Szintén elmondható
, hogy az Uniqa Biztosító a nagy Biztosító társaságok közé verekedte be magát. A kedvező díjak, jó kárrendezés, és kiemelkedően jó ügyfélszolgálat jellemző rá. Az Uniqa Biztosító 5,7 millió hűséges ügyfél adatbázisával rendelkezhet, szerződött partnerei és saját üzletkötő hálózata segítségével egész Európa szerte. A társaság a legmagasabb színvonalon törekszik ügyfeleinek a biztonságot nyújtani, az elvárásoknak megfelelő kapcsolatot tartani. A vállalat mindig az ügyfelei szándékait helyezi előtérbe üzlet politika szempontjából. Biztosítótársaság 150 éves múltra visszamenő üzletpolitikája az ausztriai Uniqa lévén tapasztalatait és folyamatosan bővülő hozzáértését központi alkotórészekkel bővíti. Az Uniqa Biztosító Zrt. az ausztriai szemléletet és az európai perspektívákat integráló vállalat.

Az Uniqa Biztosító Zrt. 2003 novemberében új elnevezéssel Uniqa biztosító-ként kínálja még nagyobb színvonalban a partnerei részére a sikeres együttműködést. Folyamatosan igyekeznek a meglévő és a jövőbeli ügyfeleinket magas színvonalú szerződések és szolgáltatások eléréséhez juttatni. Állandó újításra van szükség mivel a mai életvitel sokkal erőteljesebb, mint a korábbi években. Ahhoz hogy partnereik számára egész és stabil életet tudjunk garantálni megfelelő konstrukciók kidolgozása volt a célkitűzésük. Mottójuk: új generációt a biztosításban, ez nem jelent mást, mint hogy alkalmazkodó, erőteljes és újszerű ügyfél kapcsolatot próbálnak nyújtani partnereinknek. Az Uniqa Biztosító Zrt. szakértelemmel rendelkező munkatársai minden pillanatban azon dolgoznak, hogy ügyfeleinek mindig újdonságot és ezzel együtt megelégedettségi garanciát vívjon ki. Más cégekkel való versenyzés kihívásaiban maximálisan helytáll.


Az Uniqa Biztosító múltja
nem jelentős, bár nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az elődjei viszont közel száz éves múltra tekintenek vissza. A kilencvenes évek végén, amikor a pénzpiac és a biztosítási piac jellemzője volt a befektetői társaságok összevonása, fúziója jött létre a BARC Holding.

Add a comment


Az Uniqa Biztosító, a reál casco biztosítás módozatát a 3-9 éves gépjárművekre alkotta meg. E módozattal lehet a leggazdaságosabb módon biztosítani egy középkorú gépjárművet. Az Uniqa Biztosító casco termékei Ügyfeleink körében nagyon közkedveltek, cégünk is bátran ajánlja leendő Ügyfeleinek!

Add a comment


Az Uniqa Plusz casco biztosítás a 0-6 éves gépjárművekre ajánlatos casco biztosítási módozat, ha teljes körű biztosítási védelmet szeretne járműjére. E casco biztosítási módozatot az Ügyfeleink nagy számban választják, mert mind szolgáltatásilag, mind árfekvésileg nagyon előkelő helyen szerepel ez a termék a biztosítók ranglistáján.

Add a comment


Azt a biztonságot
, anyagi stabilitást amit megkívánnak az ügyfelek egy biztosító társaságtól, az Uniqa Biztosító esetében az anyacég általi ausztriai szemlélet és az európai színvonal garantálja. Ez az együttműködés 2003 óta segíti az Uniqa Biztosító Zrt. -t, abban, hogy ügyfelei megfelelő szintű szolgáltatásban és az elvárásoknak megfelelő kapcsolatteremtésben részesüljenek.

Add a comment


Jogom van hozzá!


Az Uniqa Biztosító jogvédelmi biztosítással kívánja támogatni ügyfeleit, amit egy sajtótájékoztatón belül mutatott be. Ha nem vagyunk kellőképpen tájékozottak a jog területén, akkor egy eljárás során súlyos kiadásaink keletkezhetnek, illetve érdekeinket sem biztos, hogy érvényesíteni tudjuk. Ennek elkerülése érdekében született meg a jogvédelmi biztosítás.  Nyugat-Európában ez már egy bevált biztosítási terület, a németországi családok fele rendelkezik ilyen fajta védelemmel, Ausztriában 400 ezer ügyféllel kötött szerződést az Uniqa, Magyarországon a háztartásoknak csak a 1,5 százaléka biztosított.

Add a comment


Azt a biztonságot
, anyagi stabilitást amit megkívánnak az ügyfelek egy biztosító társaságtól, az Uniqa Biztosító esetében az anyacég általi ausztriai szemlélet és az európai színvonal garantálja. Ez az együttműködés 2003 óta segíti az Uniqa Biztosító Zrt.-t, abban, hogy ügyfelei megfelelő szintű szolgáltatásban és az elvárásoknak megfelelő kapcsolatteremtésben részesüljenek.

Add a comment

.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.