Fontos tudniuk az szerződéskötőknek, hogy a kötelező biztosítás díját 2012-től a tervezett baleseti adó bevezetése megnöveli, mivel az új adó mértéke az alapbiztosítás 30 százaléka lesz, így minél olcsóbb szerződést sikerül kötni, annál kevesebb lesz a rárakodó plusz adóteher.

 

Az idei díjak már a Proviti Biztosítási Alkusz oldalán is elérhetők, a kötelező biztosítás kalkulátor használatával nem csak a kedvezőbb díj elérése lehet nagy előny, hanem az is rögtön kiderül, hol lehet kötelező biztosítást kötni olcsón, percek alatt. Oldalunkon összehasonlíthatja 14 biztosító ajánlatát.

Kötelező biztosítás díjszámoló - 14 biztosító díja egy helyen!

Nálunk a kötelező biztosítás online kötése is nagy előnyt jelent az ügyfeleknek, hiszen a kalkulátor segítségével nem csak az derül ki azonnal, hogy hol lehet kötelező biztosítást kötni olcsón, de az így kötött biztosításoknál akár 40 százalék kedvezmény is elérhető. Ezzel lehetővé tesszük, hogy mindenki kössön vagy váltson, aki kedvezőbb díjat talál!

A weboldalunkon biztosítást kötők előnyben vannak az egy egy adott biztosítónál kötött szerződésekkel szemben, hiszen itt egy helyen 14 biztosítóból választhat, valamint felajánljuk az összes adható kedvezményt is, és nem utolsó sorban levesszük ügyfeleink válláról a teljes ügyintézés terhét, mindezt árgarancia nyújtása mellett és ingyenesen.

Kérdése van? Tegye fel azt nekünk, és szakszerű, pontos választ adunk rá Önnek!
.
Copyright © Minden jog fenntartva 2007-2018 - Proviti.hu
.